Maliny celé lyofilizované 100 g
Bezkonkurenčná chuť prírodného ovocia bez pridaných chemikálií, aditív a cukru.
100g lyofilizovaného ovocia zodpovedá cca 1 kg ovocia čerstvého.
Lyofilizované ovocie si zachováva okolo 90 % pôvodných charakteristík (tvar, farbu, arómu a hlavne najvyšší možný podiel vitamínov a všetkých minerálov). Vysoký obsah vlákniny.
Mrazom sušené maliny si Vás získajú pre svoju intenzívnu a príjemne sladko-kyslú chuť a taktiež musíme spomenúť ich omamnú vôňu. Maliny si Vás získajú najmä svojou vôňou a chuťou. Každá jedna malina je veľmi chutná, chrumkavá, preto budete musieť dávať veľký pozor, aby Vám vrecko vydržalo aspoň do večera.
Maliny prechádzajú procesom lyofilizácie, teda hlbokým zmrazením pri veľmi nízkom tlaku, a preto si zachováva všetky jedinečné vlastnosti čerstvého ovocia, ktoré nie je ukrátené o žiadnu z týchto zložiek: vláknina, vitamíny, minerály, antioxidanty a ďalšie dôležité živiny.
POUŽITIE: Maliny sušené mrazom sa dajú použiť všade. Sú ideálne na pečenie, no zamilujete si ich aj ako zdravý chrumkavý snack alebo ich môžete pridať do Vašich raňajok, ovsených kaší a jogurtov. Pokiaľ sa rozhodneme z tohto ovocia upiecť napr. koláč, postačí len namočiť dané ovocie do vody, či alkoholu (rumu, griotky) a následne ho pridať do receptu. Ďalšie využitie je možné pridaním tohto ovocia do čaju, alebo horúcich nápojov. A v neposlednom rade môžete ovocie rozdrobiť na prášok a použiť ho ako príchuť do koktejlov, jogurtov. Alebo si ich môžete chrumkať ako zdravý snack.
Zloženie: 100% maliny (bez pridaných látok, farbív, bez pridaného cukru, bez "éčok").
Nutričné hodnoty na 100g:
Energia: |
1358 kJ / 325 kcal |
Bielkoviny: |
7,9 g |
Sacharidy: |
52,6 g |
- z toho cukry: |
52,6 g |
Tuky: |
3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0, 34 g |
Vláknina: |
20 g |